Arka Park Păltiniș

Parcul de aventura Arka Park se afla in inima naturii, la doar 24 de km de Sibiu, in superba zona a Paltinisului si isi propune sa maximizeze potentialul de emotie intr-un cadru natural. Statiunea montana Paltinis, situata pe coasta de nord-est a muntilor Cindrel (Carpatii Meridionali), a fost inaugurata in anul 1894, fiind statiunea montanaƒ situata la cea mai mare altitudine (1442m) din tara.

Arka Park Paltinis iti ofera o combinatie unica de activitati pentru toate varstele, reprezentand un mod incantator de ati petrece timpul liber. Aici poti experimenta aventuri de neuitat alaturi de intreaga familie, de prieteni sau colegi. Parcul de aventura Arka Park este locul ideal pentru a petrece o zi in aer liber, practicand activitati sportive, bucurandu-te de aer curat si de o priveliste minunata.

Parcul iti pune la dispozitie multe elemente interesante si provocatoare, traseele avand grade diferite de dificultate, si putand fi parcurse unul dupa celalalt.

Distractia resimtita in urma parcurgerii traseelor rezida in capacitatea lor de a-ti oferi un fior, fara a te pune in pericol. Nu este necesara o experienta anterioara pentru a face fata traseelor, ci doar echilbru, coordonare si dorinta de aventura/adrenalina.

Viziunea Arka Park Paltinis
Arka Park Paltinis va crea o experienta a unei aventuri pe care participantii si-o vor aminti mereu. Acest lucru va fi realizat prin furnizarea exemplara a serviciilor oferite, si prin combinatia de jocuri si activitati puse la dispozitie.

Siguranta
Constructia de la Arka Park Paltinis dispune de toate echipamentele de protectie necesare. Inainte de a incepe activitatea pe circuite, fiecare participant va fi instruit de personalul Arka Park Paltinis, care va explica instructiunile de siguranta si modul de utilizare a echipamentului.

Toti aventurierii Arka Park Paltinis vor avea casti de protectie, vor fi echipati in hamuri si vor fi asigurati cu doua carabine cu sistem de siguranta, ceea ce face practic imposibila deconectarea completa de la cablul de siguranta.

Siguranta vizitatorilor nostri fiind preocuparea principala, copacii care sustin elementele de joc, toate elementele de joc si echipamentele individuale sunt controlate la intervale regulate pe tot parcursul anului.

Varste
Arka Park Paltinis este un parc de aventura atat pentru copii cu varsta peste 3 ani, cat si pentru adulti. Parcul este accesibil tuturor indiferent de nivelul lor de agilitate sau experienta. Cu circuite diferite, toata lumea poate gasi circuitul potrivit pentru nivelul lor de varsta sau agilitate, sau chiar sa incerce circuite mai provocatoare.

Mediu
Modul in care protejam mediul in care traim este deosebit de important. Elementele din cadrul parcului sunt construite cu multa atentie pentru mediul ambient, neafectand copacii si padurea. Toate platformele sunt sustinute cu ajutorul unui sistem de compresie inovator pentru a proteja copacii de orice daune.

parteneri

Arka Park

Arka Park Indoor Climbing

Arka Park Păltiniș

Social media

© 2023 Arka Park